Exclusive Change

Exclusive Change

Exclusive change je smještena na prvom katu poslovnotrgovačkog centra Mepas Mall. Exclusive change je međunarodna mjenjačnica, izvrsno organizirana tvrtka sa iskustvom, kapitalom, vizualnim identitetom, mladim i dinamičnim menadžmentom, te sa kvalitetnom i brzom uslugom. Na jednom mjestu Exclusive change svojim klijentima nudi uslugu na najvišoj razini, te mogućnost trgovanja sa velikim brojem valuta uz povoljne tečajeve.

Iskažite nam svoje povjerenje i organizaciju svojih važnih poslovnih i privatnih događaja prepustite našem stručnom osoblju. Suvremeno poslovanje zahtjeva i visoke standarde poslovnog okruženja. Hotel Mepas vam stoga u svom Kongresnom centru na šestom katu nudi sve na jednom mjestu. Izuzetno smo posvećeni filozofiji spajanja posla i užitka.

Sukladno Vašim željama, u Banket dvorani Hotela Mepas, u intimnom i udobnom okruženju, možemo organizirati ručak ili večeru za Vas i Vaše poslovne partnere. U „Poslovnoj zoni“ na Recepciji Hotela, dostupni su vam računalo i pisač, fotokopirni aparat, telefon, telefaks, kao i profesionalna tehnička podrška.