UniCredit Bank

UniCredit Bank

Poslovnica UniCredit Bank se nalazi u predvorju poslovnotrgovačkog centra Mepas Mall, dok su uredski prostori smješteni na petom katu tržnog centra. Ulaz u banku je iz ulice Kneza Višeslava.

UniCredit Bank posluje kroz mrežu od 96 poslovnica koja pokriva čitav teritorij Bosne i Hercegovine, što proizvode i usluge UniCredit Bank čini dostupnim svakom klijentu, u svim većim gradovima i mjestima u Bosni i Hercegovini. UniCredit Bank svoj uspjeh temelji na kontinuiranom podizanju kvalitete usluga i kreiranju proizvoda prema potrebama razvijenog financijskog tržišta, pri čemu se u središte svog poslovanja uvijek stavlja klijent. Kao vodeća europska banka, UniCredit će i u budućnosti ostati predana razvoju lokalnih zajednica u kojima živi nudeći vrhunsku kvalitetu usluge, kao standard poslovanja.

Iskažite nam svoje povjerenje i organizaciju svojih važnih poslovnih i privatnih događaja prepustite našem stručnom osoblju. Suvremeno poslovanje zahtjeva i visoke standarde poslovnog okruženja. Hotel Mepas vam stoga u svom Kongresnom centru na šestom katu nudi sve na jednom mjestu. Izuzetno smo posvećeni filozofiji spajanja posla i užitka.

Sukladno Vašim željama, u Banket dvorani Hotela Mepas, u intimnom i udobnom okruženju, možemo organizirati ručak ili večeru za Vas i Vaše poslovne partnere. U „Poslovnoj zoni“ na Recepciji Hotela, dostupni su vam računalo i pisač, fotokopirni aparat, telefon, telefaks, kao i profesionalna tehnička podrška.