CineStar Mostar

CineStar Mostar

Za odličnu zabavu, za sve uzraste, na četvrtom katu poslovno-trgovačkog centra Mepas Mall se nalazi CineStarMostar, prvi multipleks u Mostaru, s pet vrhunskih dvorana za ultimativni kino doživljaj. CineStar Mostar u potpunosti je digitalizirano kino kapaciteta 700 sjedala. Čak 3 dvorane opremljene su RealD 3D tehnologijom, a CineStar i u Mostaru predstavlja svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s gigantskim platnom veličine 100 m². Stanovnici Mostara i okolice osjetit će potpuno uranjanje u film.

Godišnje se u CineStaru Mostar, prikazaje preko 150 novih filmskih naslova, s naglaskom da najveći svjetski hitovi u CineStar kina dolaze istovremeno kad i u svjetska kina, a osim u filmovima, posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod nazivom Spektakli u CineStaru.

Mi zaista vjerujemo u poslovicu „U zdravu tijelu, zdrav duh.“ Stoga smo posebnu pažnju posvetili upravo ovom segmentu naše ponude. Zatvoreni bazen sa pogledom na kristalno plavo nebo, ekskluzivni Spa & Relax centar, suvremena teretana, te brojni drugi sadržaji su dostupni gostima Hotela Mepas.

Za sve goste hotela, korištenje Mepas Spa & Relax centra (teretana, bazeni, hidromasažne kade, solna i finska sauna, parna kupelj, „tuš užitka“), su u potpunosti besplatni.